Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Rendezvény

KEYS TO PROFITABILITY IN THE MARKET GARDEN

2024. május 6-7.,

Időpont
2024. május 6-7.

Helyszín
Paradicsom Közösségi Tér; 2696 Terény, Arany János út 35. MagosVölgy Ökológiai Gazdaság; 2696 Terény, Kossuth utca 42.


Általános szerződési feltételek

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet meghívására Magyarországon tart másfél napos workshopot JEAN-MARTIN FORTIER, a biointenzív kertészeti gazdálkodás egyik legelismertebb nemzetközi képviselője. Az esemény során a „The Market Gardener” díjnyertes könyv szerzője bevezeti az érdeklődőket a kisléptékű biointenzív gazdálkodásba, valamint bemutatja azon technikákat és eszközöket, amelyek a biokertészetet nyereségessé teszik. Az eseménynek a MagosVölgy Ökológiai Gazdaság ad otthont, a gyakorlatban is bemutatva egy biointenzív gazdaság működését.

Jean-Martin Fortier a biointenzív termesztési technikák kifejlesztésének, tesztelésének és tökéletesítésének szentelte több mint 20 éves pályafutását, olyan mikrogazdaságokban, mint a Les Jardins de la Grelinette, a Ferme des Quatre Temps és az Old Mill.

Küldetése, hogy népszerűsítse az emberi léptékű regeneratív mezőgazdaság fontosságát, amelynek kiemelt jelentősége van a fenntartható és rugalmas élelmiszerrendszerek kialakításában. Ennek érdekében a Market Gardener Institute kurzusai segítségével több ezer gazdával osztja meg tudását és szakértelmét.

A WORKSHOP ANGOL NYELVEN ZAJLIK.

Rendezvényünk részeként a Market Gardener Institute minden regisztráló számára kedvezményt biztosít kurzusaira. (A kedvezmény 2024. május 6-tól 15-ig érvényes, a promóciós kódot minden regisztrálónak emailben küldjük ki.)

RÉSZLETES PROGRAM

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

A FÉRŐHELYEK BETELTEK, A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

A részvételi díj nem tartalmazza a helyszínre való eljutást és a szállást, azonban jó szívvel ajánljuk a terényi Fáy Inn és a Noha Terény szobáit, valamint a környező településeken található szálláshelyeket.

KEYS TO PROFITABILITY IN THE MARKET GARDEN

22 047 Ft + ÁFA / db

A termék jelenleg nem rendelhető

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen