TÁPANYAG-MÉRLEG SZÁMÍTÁS? Vegyél részt Te is!

2019. január 31.

KERESÜNK: szántóföldi, ökológiai növénytermesztést folytató gazdákat, cégeket, ahol nem folytatnak állattartást.
Miért? Hogy kiderítsük, mennyire kiegyensúlyozott a tápanyagellátás a gazdaságukban, és mekkora távolságról érkezett a felhasznált trágya a gazdaságba.
Az alábbi kérdőív kitöltésével hozzájárulhatsz az ökológiai gazdálkodás európai szintű fejlődéséhez, és a saját gazdaságod fejlesztésére hasznosítható eredményeket is kaphatsz.
👉 Az első 10 beérkező kérdőív kitöltőjének felajánlunk egy különleges szarvaskolbász és mangalica szalonnából álló csomagot Dr. Donkó Ádám kollégánk húsműhelyéből.
🕐 A kérdőív kitöltése mellett szükség lesz három, tetszőlegesen kiválasztott földterület legutóbbi talajanalízis adataira. Az adatok megléte esetén, a kérdőív kitöltése remélhetőleg nem fog sok időt igénybe venni, s az idő, amit most belefektetsz, hosszútávon járul hozzá az ökológiai gazdálkodás fejlődéséhez, egyúttal a saját gazdaságod fejlődéséhez.
📧Hogyan vehetsz részt benne?
Küldj egy e-mail az adam.donko(kukac)biokutatas.hu címre és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

A projekt a RELACS Európai Uniós projekt keretében valósul meg, melynek EGYIK fő célja a résztvevő EU-s országok ökológiai művelésű szántó területei tápanyag-gazdálkodásának jobb megértése. A projektről bővebben itt olvashattok: https://relacs-project.eu/