Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

European Organic Congress 2024 - Budapest

European Organic Congress 2024 - Budapest

Közös vízió kialakítása az élelmiszeripar és a mezőgazdaság jövőjéről - Building a common vision for the future of organic food & agriculture

Szeptember 10-12-én a magyar EU elnökség hivatalos programja keretében 18. alkalommal kerül megrendezésre a European Organic Congress 2024 Budapesten.

Az IFOAM Organics Europe és az ÖMKi, a Magyar Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet, valamint az Agrárminisztérium társszervezésében megvalósuló idei konferencia, amelyre közvetlenül az európai parlamenti választások után kerül sor, időszerű és az öko ágazat számára kiemelt fontosságú témákat tárgyal, párbeszédet alakítva ki az ellátási lánc szereplőivel, termelőkkel, feldolgozókkal, kereskedőkkel, kutatókkal és döntéshozókkal egyaránt.

Vegyél részt Budapesten a European Organic Congress 2024-en, amelynek címe: "Közös vízió kialakítása az élelmiszeripar és a mezőgazdaság jövőjéről"!

 

REGISZTRÁLJ MOST

Mivel készülünk?

Több mint 200 résztvevő Európából, két nap dinamikus előadásokkal, érdekfeszítő párbeszédekkel és terepi látogatásokkal helyi biogazdálkodókhoz. Magas szintű szakpolitikai döntéshozókkal, szakértőkkel és az ágazat képviselőivel együtt megvitatjuk az ökológiai gazdálkodás aktuális témáit, többek között:

  • az új EU-s politikai mandátum prioritásait,
  • az ökológiai gazdálkodás versenyképességét és jövedelmezőségét,
  • a KAP lehetőségeit és kihívásait a fenntartható agrár-élelmiszeripari átmenet irányításában,
  • tapasztalatokat az ökológiai termelésről szóló kommunikációhoz,
  • és még sok minden mást!

Az early bird jegyáraktól kezdve a tagsági jegyek kedvezményein, a kistermelőknek és diákoknak szóló különleges díjakon át a regisztrációs díj részét képező terepszemléig, mindent megteszünk azért, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a konferenciát.

Használd ki a lehetőséget, hogy idén itthon kerül sor a nemzetközi konferenciára, találkozzunk Budapesten szeptemberben!

RÉSZLETES PROGRAM ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN

A konferencia hivatalos nyelve angol, magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk a résztvevők számára.

Registration open - early bird

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen