Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Kiadvány

ÖMKi szántóföldi on-farm kutatások - Szántóföldi kutatások az ökológiai gazdálkodásban - 2015

Nyomtatott verzió ára: 0 Ft + ÁFA / db

Elektronikus formátumban
PDF

Jellemzők
Színes

oldalszám
16


Letöltés elektronikus formátumban

 Szántóföldi kutatások az
ökológiai gazdálkodásban
2015


Általános szerződési feltételek

Az alábbi kiadványt nem lehet nyomtatott formában megrendelni. Az online verzió ingyenesen letölthető a jobboldali, információs sávban lévő linkre kattintva.

A kalászos gabonák szántóföldi fajtatesztelése 2013-ban kezdődött. Az ÖMKi kutatásai jellemzően „on-farm” típusúak, azaz üzemi kísérleteken alapulnak, ezért a kutatási témák kialakításának, a kísérletek megválasztásának egyik fontos szempontja az egyszerű kivitelezhetőség. 

A tervezés során arra törekedtünk, hogy a kutatási témák széles körű érdeklődésre tartsanak számot, így a termelők önkéntesen vesznek részt a kutatásban. Ennek kapcsán fontos megjegyezni az együttműködés hálózatépítő szerepét is: a közös munkában való részvétel bárki számára nyitott lehetőség, mely további együttműködést és párbeszédet indít el az ágazatban, így példát is mutat azoknak, akik a jövő ökológiai gazdálkodói lesznek. Közös kutatásaink eredményei, az azokhoz kapcsolódó rendezvényeink mindenki számára nyitottak, a megosztott tapasztalatok az ökológiai és a konvencionális gazdálkodók számára is hiánypótló információkkal szolgálnak.

Kiadványaink elektronikus formátumban ingyenesen letölthetők. A nyomtatott kiadványok, a nyomtatási díj kifizetése után rendelhetők meg. Postai kiszállítás esetén itt a webáruházban rendelheti meg a terméket. Amennyiben személyesen, az irodánkban szeretné átvenni a kiadványokat, kérjük írjon e-mailt az info@biokutatas.hu címre.

ÖMKi szántóföldi on-farm kutatások - Szántóföldi kutatások az ökológiai gazdálkodásban - 2015

0 Ft + ÁFA / db

A termék jelenleg nem rendelhető

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen