Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

cofresh, biogomba   2021. július 12. Hír

Te milyen gyakran vásárolsz gombát?

Fejlesszük közösen a hazai biogomba piacot!

Alábbi kérdőívünkben a magyar háztartások gombafogyasztási szokásaira vagyunk kíváncsiak, különös tekintettel a bio- és laskagomba népszerűségére. Kérjük, segíts Te is egy kitöltéssel! A kérdőív kitöltése mindössze 6-8 percet vesz igénybe.

Részvételeddel Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minél több helyen legyen elérhető jó minőségű biogomba, feltérképezhessük a hazai gomba piac helyzetét, és meghatározhassuk a fejlesztést elősegítő lépéseket.

Ide kattintva töltheted ki a kérdőívet.

A felmérés az Európai Unió által finanszírozott Co-Fresh projekt keretében történik, melynek célja a fenntartható és versenyképes gyümölcs- és zöldségtermelési értékláncok támogatása, innovatív, modern technológiai megoldásokkal, amik az értéklánc minden szereplője számára jobb hatékonyságot eredményeznek. A projekt keretében az ÖMKi, a Kislépték Egyesület és a Pilze-Nagy Kft. a magyar laskagomba értéklánc teljesítőképességét vizsgálja.

Kapcsolódó tartalmak és további cikkek ebben a kategóriában

2021. augusztus 3.

Hír
Segíts te is, hogy gombamódra szaporodjon a biogomba

Országos kutatás indult a gombafogyasztási szokások felmérésére.

Részletek
2020. október 27.

Hír
CO-FRESH - a fenntartható és versenyképes gyümölcs- és zöldségtermelési értékláncokért

Örömmel jelentjük be a CO-FRESH, az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programjának keretében támogatott innovációs projekt indulását, melynek célja a fenntartható és hatékony mezőgazdasági-élelmiszeripari értékláncok megteremtése.

Részletek
2020. március 2.

Hír
Minden nap egy bioalma, a bélflóránkat rendben tartja

Kevésbé ismert, hogy az alma nemcsak kitűnő élelmi rost és vitaminforrás, de számos hasznos mikroorganizmust, elsősorban baktériumot is rejt. Mivel a nyersen fogyasztott élelmiszerekből szervezetünkbe jutó baktériumok hosszabb-rövidebb ideig meg is telepedhetnek bennünk, az alma mikrobiális összetétele a bélflóránkon keresztül közvetlen hatással van ránk.

Részletek

Kapcsolódó és további elemek a Shopban

Kiadvány
On-farm kutatás 2014

Az alábbi kiadványt nem lehet nyomtatott formában megrendelni. Az online verzió ingyenesen letölthető a jobboldali, információs sávban lévő linkre kattintva.

Az ÖMKi 2012-ben kezdte meg on-farm kutatási programját. Az on-farm kutatási hálózat nem más, mint a hazai ökológiai gazdaságokban megvalósuló üzemi kísérletek rendszere.

Részletek

Könyvek
Magtermesztők Kézikönyve

Kedvezményes ár 15% engedménnyel, 2023. december 20-ig: nettó 10.370,-Ft + ÁFA/db.

Részletek

Kiadvány
Az ökológiai szójatermesztés fejlesztése - Éves kutatási összefoglaló, 2021

Az alábbi kiadványt nem lehet nyomtatott formában megrendelni. Az online verzió ingyenesen letölthető a jobboldali, információs sávban lévő linkre kattintva.

Részletek

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen