Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Elindult a szakmai Facebook csoportunk!

A csoport célja, hogy hozzájáruljon a hazai ökogazdálkodási ágazat fejlődéséhez aktuális szakmai és gyakorlati információk megosztásával, az ágazatban érintett szereplők összekötésével és ezáltal egy országos szakmai hálózat megerősítésével.

Szívesen látunk mindenkit, aki érdeklődik az ökológiai gazdálkodás iránt, aki szeretné követni az ÖMKi aktuális tevékenységeit és eredményeit, és főként, aki gyakorlati, szakmai információkat gyűjtene az ökológiai gazdálkodás üzemi technológiáiról, vagy éppen hasznos információk, saját tapasztalatok vagy tudásanyag megosztásával szeretne másoknak is segíteni.

Kinek érdemes csatlakozni?

  • Gazdálkodóknak, akik szeretnének kapcsolatba lépni más ökogazdákkal illetve az öko ágazat többi szereplőjével.
  • Termelőknek, akiknek a biogazdálkodáshoz köthető szakmai információra van szüksége, szeretnék megismerni mások gyakorlati tapasztalatait, alkalmaznák kutatásaink eredményeinket;
  • Feldolgozóknak, forgalmazóknak, kis és nagykereskedőknek, akik többet szeretnének megtudni a bioélelmiszerek előállításáról.
  • Kutató és nemesítő intézményeknek, akik értesülnének az ágazatot érintő, aktuális hazai és nemzetközi gyakorlati fejlesztésekről, illetve ebben a témában információkat is megosztanának.

A csoportban azon túl, hogy lehetőség van egyéni bejegyzések megosztására, az ÖMKi saját munkájából eredő tartalmakat is megoszt. Aki csatlakozik, első kézből értesülhet:

  • aktuális szakmai eseményeinkről,

  • legfrissebb kutatási eredményeinkről,

  • legújabb kiadványainkról,

  • kutatási projektekbe való csatlakozási lehetőségekről,

  • állásajánlatainkról.

 A FACEBOOK CSOPORT IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL. 

Kapcsolódó tartalmak és további cikkek ebben a kategóriában

2020. december 2.

Hír
Válaszd a BIO-t és a hazait!

Kiváló magyar termelők és termékek a biogazdálkodás szolgálatában

Részletek
2021. március 1.

Hír
Ökológiai gazdálkodás: Magyarország a világ legdinamikusabban fejlődő országai között

A legfrissebb nemzetközi adatok szerint Magyarország az ökológiai gazdálkodásba vont területek bővülését tekintve a tizedik legdinamikusabban fejlődő ország a világon.

Részletek
2020. december 18.

Hír
Kellemes ünnepeket kíván az ÖMKi csapata!

Részletek

Kapcsolódó és további elemek a Shopban

Kiadvány
50 érv a biogazdálkodás mellett

Ez a gyűjtemény áttekintést nyújt a bio- vagy más néven ökológiai gazdálkodás előnyeiről. Minden érvhez szöveges magyarázat tartozik, és minden érv mellett legalább egy irodalmi hivatkozást is megadunk, amely segítségével bõvebben is utána olvashat egy-egy témának az érdeklődő Olvasó. Az érvek kutatási eredményekből, valamint vonatkozó rendeletekből és szakcikkekből származnak. A lista a teljesség igénye nélkül készült.

Kiadványaink elektronikus formátumban ingyenesen letölthetők. A nyomtatott kiadványok, a nyomtatási díj kifizetése után rendelhetők meg. Postai kiszállítás esetén itt a webáruházban rendelheti meg a terméket. Amennyiben személyesen, az irodánkban szeretné átvenni a kiadványokat, kérjük írjon e-mailt az info@biokutatas.hu címre.

Részletek

Kiadvány
On-farm kutatás 2013

Az alábbi kiadványt nem lehet nyomtatott formában megrendelni. Az online verzió ingyenesen letölthető a jobboldali, információs sávban lévő linkre kattintva.

Az ÖMKi 2012-ben kezdte meg on-farm kutatási programját. Az on-farm kutatási hálózat nem más, mint a hazai ökológiai gazdaságokban megvalósuló üzemi kísérletek rendszere.

Részletek

Magkeverék
ÖMKi Élő Sorköz vetőmagkeverék

Egységár: 3 960 Ft + ÁFA/kg

Részletek

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen