Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Biofeldtage – Első osztrák biogazdálkodási napok

Elismert és sikeres nemzetközi rendezvények példáját követve – mint például a németországi Ökofeldtage – idén először Ausztriában is megrendezik az ökológiai gazdálkodási terepnapot, a Biofeldtage-t. A 2018. június 15-16. közötti kétnapos, nagyszabású mezőgazdasági eseménynek a donnerskircheni Esterházy Biobirtok ad otthont.

Az Esterházy Biobirtok mintegy 70 hektárra kiterjedő területe közismerten az ökológiai gazdálkodás egyik jelentős helyszíne Ausztriában. Partnerségben az osztrák Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézettel (FiBL Austria), sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ökológiai gazdálkodásban, így ideális lehetőséget kínál a szántóföldi ökotermesztés és a bio állattartás bemutatására.

Az ÖMKi képviseli a magyarországi biokutatást

A változatosság kiemelkedő szerepet játszik az ökológiai mezőgazdaságban, így a rendezvény programjában is. Várhatóan több mint 150 kiállító mutatkozik be a rendezvényen, nemcsak a termelési szektorból, de a szolgáltatási, szaktanácsadási, kutatási és érdekképviseleti ágazatokból is. Magyarországról az ÖMKi képviseli a biokutatást. Látogasson el standunkhoz!

Az esemény a gazdálkodóknak és az érdeklődő fogyasztóknak is szól. Célja az ökológiai gazdálkodás ismereteinek megosztása, a kapcsolatépítés, információ átadás. Ezt a tapasztalatcserét szakmai előadásokkal, műhelymunkákkal és vezetett gazdaságlátogatással támogatják a szervezők.

A biogazdálkodás és a bioélelmiszerek bemutatása kicsiknek és nagyoknak

Ezen kívül változatos tematikus programokkal várják a családokat is. A gyerekeknek célzottan és szórakoztatóan igyekeznek bemutatni a biogazdálkodás sajátosságait. Gasztronómiai élvezetekben sem lesz hiány, hiszen a rendezvény ideje alatt bio finomságokból válogathatnak a résztvevők.

Részletekért látogasson el a rendezvény honlapjára (német nyelvű): www.biofeldtage.com/

Az esemény magyar szórólapja itt érhető el.

 


REGISZTRÁCIÓ AZ OSZTRÁK BIOGAZDÁLKODÁSI NAPOKRA

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet csoportos, buszos utazást szervez Ausztriába, az első biogazdálkodási napokra.

Jelentkezés határideje: június 12. (a szabad helyek függvényében)

Kérjük, olvassa el részletesen a következő tájékoztatót a jelentkezéssel kapcsolatban:

Biofeldtage jelentkezés

Regisztrálok!

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen