Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

6. Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Tudományos Konferencia

2013-ban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet szervezte Egerben a Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Tudományos Konferenciát (ICOAS), melynek folytatása 2015-ben Pozsonyban zajlott, idén pedig a festői Esterházy Kastély ad számára helyet, Kismartonban. A konferencia célja, hogy összekapcsolja az ökológiai gazdálkodásért tevékenykedő kutatókat, hogy a legfrissebb tudományos eredményeket és az ökológiai gazdálkodásában elért fejleményeket megoszthassák egymással.

 
2018. november 7-9.
Esterházy Kastély, Eisenstadt, Ausztria

 

Az idei konferencia központi témája: Dinamikus fejlődés az ökológiai kutatásban – európai és azon túli partnerségek megerősítése

A konferencia elősegíti a közép- és Kelet-európai ökológiai ágazatban érdekelt szereplők közötti partnerségek kiépítését, valamint az ismeretátadást és kapacitásépítést.

Előzetes program:

Az ICOAS-t a Tudományos Konferencia fogja megnyitni, mely a legfrissebb ökológiai kutatási eredményeket és azok gyakorlati következményeit tárja fel. A tudományos eszmecserére építve a november 9-i Ökológiai Szakpolitikai Találkozó arra összpontosít, hogy miképp lehet a tudományos eredményekkel sikeresen támogatni a politikai döntéshozatalt. A csúcstalálkozó az európai mezőgazdasági irányelvek aktuális témáinak megvitatását szolgálja, megszólítva a nemzeti és európai politikusokat, és más fontos döntéshozókat.

A konferenciát több gazdaságlátogatás is színesíti, mely során helyi termelőkhöz látogathatnak el a résztvevők, betekintést nyerve a már bevált gyakorlati módszerekbe.

A három napos tudományos találkozóra 2018. június 15-ig lehet témavázlatokat és szekció-javaslatokat leadni. Hamarosan a regisztráció is elérhető lesz, addig is a további részletekről az ICOAS honlapjáról tájékozódhatnak: http://icoas2018.org A konferencia nyelve angol.

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen