Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Rendezvény

Szántóföldi Szakmai Nap 2021

2021. június 22.,

Időpont
2021. június 22.

Helyszín
2066 Szár, József Attila u. 066. hrsz


Általános szerződési feltételek

Diverzifikált biológiai alapok és agrotechnikák a fenntarthatóság jegyében

Az ökológiai gazdálkodás szerepe a mezőgazdálkodás fenntartható pályára állításában napjainkban egyre inkább előtérbe kerül. Ez a gazdálkodási mód különösen megkívánja az agro-ökológiai módszerek alkalmazását, a termesztési környezethez való alkalmazkodást, úgy a faj- és fajtaválasztás, mint az agrotechnika tekintetében. Fokozott figyelem illeti a talaj minőségének megőrzését és javítását is.

Milyen alternatíváink vannak a vetésforgó, a talajművelés, a fajtaválasztás, az alkalmazott agrotechnikák optimalizálására? Hogyan tudunk a változó klimatikus viszonyok mellett ökológiai és ökonómiai szempontból is eredményesen gazdálkodni?

Ezeket a kérdéseket járjuk körül az ÖMKi idei Szántóföldi Szakmai Napján, a szári Csoroszlya Farmon megvalósított kísérleteink és a martonvásári Agrártudományi Kutatóközpont ökológiai nemesítési kísérleteinek bemutatójával egybekötve. A szabadtéri rendezvényt a járványhelyzeti óvintézkedések betartása mellett tartjuk meg.

PROGRAMTERVEZET
A részletes programtervezet ide kattintva érhető el.

REGISZTRÁCIÓ
A szakmai napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A regisztráció határideje: 2021. június 16.
A rendezvényre korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni. Kérjük, hogy amennyiben mégsem tud részt venni, időben jelezze felénk!
A regisztrációs link ide kattintva érhető el.

Regisztrált szaktanácsadók figyelmébe
A szári szántóföldi szakmai nap a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szaktanácsadási Csoportja által akkreditált, ajánlott rendezvény. A részvételért 4 kredit kapható, amennyiben a szaktanácsadó az esemény kezdetén és végén egyaránt aláírásával igazolja jelenlétét a regisztrációs asztalnál kihelyezett íven.

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK
Az eseményt a vonatkozó, kormány által kiadott korlátozások és óvintézkedések betartásával és betartatásával fogjuk megszervezni. Amennyiben valaki nem tartja be a kormányrendeletben foglaltakat, a szervező kizárhatja az eseményről. Az esemény szabadtéren kerül megrendezésre, így nem szükséges védettségi igazolvánnyal rendelkezni a részvételhez. Maszk viselése a beltéri helyszíneken kötelező. Az esemény területén biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét. Az egészségük megóvása érdekében kérjük továbbra is tartsák be a 1,5 méteres távolságot, és kézfogás helyett, lehetőleg mosollyal üdvözöljék egymást. :)

MNVH     DI

eip           best4soil

ecobreed      Liveseed

Szántóföldi Szakmai Nap 2021

0 Ft + ÁFA / db

A termék jelenleg nem rendelhető

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen