Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Rendezvény

Ökológiai gazdálkodás – Éves ágazati szakmai nap 2022

2022.05.03., kedd, 9:00 - 16:30,

Időpont
2022.05.03., kedd, 9:00 - 16:30

Helyszín
Online esemény, Zoom


Általános szerződési feltételek

Fejlődési utak az új Nemzeti Cselekvési Terv az Ökológiai Gazdálkodás Fejlesztéséért (ÖCST) tükrében

2022. május 3-án (kedden) egynapos online szakmai nap keretében tekintjük át a hazai ökológiai gazdálkodás aktuális trendjeit és kihívásait. A fókuszban ezúttal az Agrárminisztérium gondozásában napvilágot látott Nemzeti Cselekvési Terv az Ökológiai Gazdálkodás Fejlesztéséért (ÖCST) című stratégiai dokumentum áll.  

A délelőtti ülésen az ágazat hazai vezetői, a délutáni szekcióüléseken pedig adott témakörök gyakorlati specialistái tartanak előadásokat. Kiemelt kutatási témáink közül bemutatjuk többek között a talajvédő gazdálkodás eszközeit, az élő sorköztakaró növényzet tápanyag- és vízellátásban betöltött szerepét, az ökológiai gazdálkodásban használható termésnövelő anyagok új katalógusát, de szó lesz a palántanevelésben alkalmazható tőzeghelyettesítési lehetőségekről is.

A digitális átálláshoz kapcsolódó szekcióban az Adat és az Információ áll a középpontban, de a legeltetett húsmarha ágazatban használható precíziós állattenyésztési megoldásokat és gyakorlati tapasztalatokat is bemutatjuk a nap során.

A konferencia célja az ágazat szakpolitikai érdekképviselete, a legújabb kutatás-fejlesztési eredmények és kezdeményezések megvitatása és a szakmai együttműködések elősegítése.

A szakmai nap megrendezését a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatása teszi lehetővé.

MNVH_logo_RGB_H

FONTOS TUDNIVALÓK!

A rendezvényt Zoom alkalmazáson keresztül tartjuk, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az oldal alján lehet az ingyenes jegyre regisztrálni. A rendezvény előtt pár nappal e-mailben küldjük el a regisztráltaknak az online konferencián való részvételhez szükséges linket.

A részvételhez internet kapcsolatra, fülhallgatóra és mikrofonra lesz szükség.

Kreditelszámolással kapcsolatos információk:
Az esemény a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által akkreditált, 4 kredit értékű rendezvény. Amennyiben szeretne igazolást kapni a részvételről, ki kell majd töltenie az online esemény során, a chat ablakban megosztott kérdőívet.

A RÉSZLETES PROGRAMTERVEZET IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

Ökológiai gazdálkodás – Éves ágazati szakmai nap 2022

0 Ft + ÁFA / db

A termék jelenleg nem rendelhető

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen