Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi)

 "Ökokedvenc" címmel fotópályázatot hirdet

 

b_200_150_16777215_00_images_OKOKEDVENC.jpgCélunk, hogy felhívjuk a figyelmet az ökológiaiélelmiszerek széleskörű fogyasztásának fontosságára.

 

Mit értünk öko élelmiszer alatt? Olyan alapanyagokat és feldolgozott termékeket, melyeket az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint állítottak elő, vagyis olyan növényekből készültek, melyeket kémiai növényvédőszerek és műtrágyák használata nélkül, talajon termesztettek, ill. olyan állatokból, melyeket nem kezeltek megelőző jelleggel antibiotikumokkal, és tartásmódjuk teljes mértékben megfelel az adott állatfaj mozgásigényének, természetes viselkedési szükségleteinek (pl. tud kapirgálni, túrni, futni). További információ az ökogazdálkodás fogalmáról itt található: http://biokutatas.hu/biogazdalkodas/alapfogalmak.

 

Küldj nekünk egy selfie-t, a kedvenc öko élelmiszereddel! Evés-ivás vagy épp fürdés közben, a kertben, szüretkör, utazáshoz készülődve, a kutyát etetve, családi túrán, akár koncerten tombolva. Bárhol, bármikor, csak bio legyen! Minél kreatívabb a helyszín, a történet és a fotó, annál nagyobb az esélye az első helyezésnek!

 

 

Feltételek:

- csoportos vagy egyszemélyes selfie is küldhető

- konkrét márka megjelenítést nem tudunk elfogadni

- a fényképek a feltüntetett elektronikus beadási mód mellett

·         a személyes Facebook oldaladon történő #ÖMKi, #ökokedvenc címkékkel megjelenítve,

·         és a fotópályázat leírásának megosztásával együtt érvényesek,

- csak teljes névvel és selfie-címmel beküldött és posztolt képeket tudunk elfogadni.

 

Pályázatok beküldése: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Határidő: 2017. szeptember 19.

 

A legkreatívabb képeket kiállítjuk az ÖMKi standjánál a 2017. szeptember 19-24. között megrendezett Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK), ahol a szakmai zsűri és az érdeklődők szavazatai fogják eldönteni, hogy ki kapja a nyereményt Szakmai és Közönség Díj kategóriában. A nyerteseket e-mailben és Facebook bejegyzésben értesítjük.

Nyeremény: A terényi MagosVölgy ökológiai gazdaságból származó egészséggel teli, ízletes és kiadós bio zöldségkosár!

 

A pályázaton résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy az ÖMKi Nonprofit Kft. a beküldött és posztolt képeket – az alkotó nevének feltüntetésével – elektronikus és nyomtatott kiadványaiban, közhasznú tevékenysége keretében, bármikor felhasználhatja.